Update coronamaatregelen: we zijn weer open!

Update 20 mei 2021: 

We zijn weer open! We hebben wel gewijzigde openingstijden:

maandag       gesloten
dinsdag         09:30 - 17:30 uur
woensdag     09:30 - 17:30 uur
donderdag    09:30 - 20:00 uur
vrijdag           09:30 - 17:30 uur
zaterdag        11:00 - 17:00 uur
zondag           gesloten

Update 9 februari 2021: 

Geen update mbt de corona maatregelen voor ons. We zijn nog steeds tot nader orde gesloten i.v.m. het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus. Meer informatie en updates rondom het virus vind je op de website en twitter account van het RIVM.

We hopen snel weer open te kunnen maar hebben op dit moment nog geen routekaart gezien. Houd onze Twitter en website in de gaten voor meer informatie als we weer open mogen. Scroll naar beneden om de digitale mogelijkheden te zien om Imagine IC toch te 'beleven'.

Update 14 december 2020: 

Helaas zijn we dicht t/m 19 januari 2021. Dit is in lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus. Meer informatie en updates rondom het virus vind je op de website en twitter account van het RIVM.

Hopelijk kunnen de 20 januari 2021 weer open en tot die tijd zijn we digitaal te bezoeken, alle informatie hieronder!

Update 18 november 2020:

Ons huis kan weer open. We zullen terug gaan naar de openingstijden van tijdens de 'gedeeltelijke lockdown', dat houd in:

Woensdag, vrijdag & zaterdag 09:30-17:30 uur, donderdag 09:30-20:00 uur.

Daluren: 
Vrijdagochtend 09:30-11:00 uur.

Ons huis en de Vitrine van Zuidoost zijn open, maar wil je een rondleiding? Maak dan minimaal 48 uur van te voren een reservering via: info@imagineic.nl

Update 4 november 2020:

Helaas heeft het kabinet tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november 2020 aangekondigd dat o.a. musea en bibliotheken dicht moeten voor een periode van twee weken. Dat houd in dat OBA Imagine IC vanaf donderdag 5 november tot woensdag 18 november 2020 gesloten is.

We zullen onze (besloten) geplande evenementen verplaatsen of online door laten gaan, als je al was aangemeld ontvang je een mailtje met de vervolg informatie en voor alle andere dingen: houd vooral onze website in de gaten voor de laatste updates. We gaan online gewoon door! Hieronder wat linkjes om Imagine IC online te beleven.

Dit bericht wordt aangevuld als we meer informatie hebben na persconferentie van (waarschijnlijk) 17 november 2020. 

Imagine IC online bezoeken:

Na het succes van de verzamelbijeenkomsten via de radio tijdens de corona periode waarin het huis van OBA Imagine IC op het Bijlmerplein 393 dicht moest, gaat Imagine IC vanaf oktober verder met radio maken met een eigen show! 

In de eerste twee uitzendingen stond ‘Van Religieuzen Huize’ centraal, de tentoonstelling binnenkort te zien is bij Imagine IC.

Luister de afleveringen hier terug!

Met Van Religieuzen Huize willen wij de verscheidenheid waarop het religieuze thuisgevoel zich manifesteert in ieders leven deelbaar maken voor een breed publiek, opdat we uitgenodigd en uitgedaagd worden een ander thuis binnen te stappen. Hiervoor zijn wij in gesprek gegaan met bewoners en hebben hen gevraagd ons mee te nemen in hun religieuze thuisbeleving. Bij wie, wat en waar voelen zij zich thuis? En vindt elk geloof zijn thuis in Nederland?

Bekijk de online expo hier.

Met De Kus: re-set creëert Imagine IC een interventie in haar Vitrine van Zuidoost. De vitrine toont verzamel(d)ingen van buurtbewoners die verhalen over Zuidoost. In De Kus: re-set  zal aan de hand van archiefmateriaal en herinneringen van bewoners en de maker, Jeroen Henneman, het verhaal over De Kus getoond worden.

Bekijk de online expo hier

Bekijk de collectie hier!

Collectie Imagine IC
Collectie Imagine IC

Bekijk hieronder een korte rondleiding door de Vitrine van Zuidoost die momenteel niet te zien is omdat wij gesloten zijn:

 

 

maandag    gesloten
dinsdag       gesloten
woensdag  gesloten
donderdag gesloten
vrijdag         gesloten
zaterdag     gesloten
zondag        gesloten

Als de maatregelen veranderen zal het in dit bericht aangepast worden.

Geplaatst op
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Activisme

Perez Jong Loy: de man achter de ’1873’-button

Agenda
woensdag 30 juni 2021 -
donderdag 1 juli 2021

Pilot — Keti Koti scholenontbijt

Een ander perspectief lokale media uitzending van Imagine IC live uit Egeldonk
Agenda
maandag 1 maart 2021

1 maart 2021: Luister live naar Een ander perspectief over lokale media