Imagine IC gaat voor erfgoeddemocratie

Nieuws

Update coronamaatregelen

Update 18 november 2020:

Ons huis kan weer open. We zullen terug gaan naar de openingstijden van tijdens de ‘gedeeltelijke lockdown’, dat houd in:

Woensdag, vrijdag & zaterdag 09:30-17:30 uur, donderdag 09:30-20:00 uur.

Daluren: 
Vrijdagochtend 09:30-11:00 uur.

Ons huis en de Vitrine van Zuidoost zijn open, maar wil je een rondleiding? Maak dan minimaal 48 uur van te voren een reservering via: info@imagineic.nl

Update 4 november 2020:

Helaas heeft het kabinet tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november 2020 aangekondigd dat o.a. musea en bibliotheken dicht moeten voor een periode van twee weken. Dat houd in dat OBA Imagine IC vanaf donderdag 5 november tot woensdag 18 november 2020 gesloten is.

We zullen onze (besloten) geplande evenementen verplaatsen of online door laten gaan, als je al was aangemeld ontvang je een mailtje met de vervolg informatie en voor alle andere dingen: houd vooral onze website in de gaten voor de laatste updates. We gaan online gewoon door! Hieronder wat linkjes om Imagine IC online te beleven.

Dit bericht wordt aangevuld als we meer informatie hebben na persconferentie van (waarschijnlijk) 17 november 2020. 

Imagine IC online bezoeken:

Na het succes van de verzamelbijeenkomsten via de radio tijdens de corona periode waarin het huis van OBA Imagine IC op het Bijlmerplein 393 dicht moest, gaat Imagine IC vanaf oktober verder met radio maken met een eigen show! 

In de eerste twee uitzendingen stond ‘Van Religieuzen Huize’ centraal, de tentoonstelling binnenkort te zien is bij Imagine IC.

Luister de afleveringen hier terug!

Met De Kus: re-set creëert Imagine IC een interventie in haar Vitrine van Zuidoost. De vitrine toont verzamel(d)ingen van buurtbewoners die verhalen over Zuidoost. In De Kus: re-set  zal aan de hand van archiefmateriaal en herinneringen van bewoners en de maker, Jeroen Henneman, het verhaal over De Kus getoond worden.

Bekijk de online expo hier

Bekijk de collectie hier!

Collectie Imagine IC

Bekijk hieronder een korte rondleiding door de Vitrine van Zuidoost die momenteel niet te zien is omdat wij gesloten zijn:

 

 

Onze educatieve programma’s zijn gewoon te boeken
Lees alles over onze corona maatregelen in ons huis hier
maandag    gesloten
dinsdag       gesloten
woensdag  gesloten
donderdag gesloten
vrijdag         gesloten
zaterdag     gesloten
zondag        gesloten

Als de maatregelen veranderen zal het in dit bericht aangepast worden.