Een ander perspectief: de nieuwe radio show van Imagine IC

Na het succes van de verzamelbijeenkomsten via de radio tijdens de corona periode waarin het huis van OBA Imagine IC op het Bijlmerplein 393 dicht moest, gaat Imagine IC vanaf oktober verder met radio maken met een eigen show!

Imagine IC zal vanaf oktober elke eerste maandag van de maand bij Radio Mart tussen 19:00-20:00 een radioshow genaamd ‘een ander perspectief’ presenteren. In deze maandelijkse uitzending gaan we in gesprek met mensen in Amsterdam Zuidoost rondom thema’s die hier spelen. We zijn zeer geïnteresseerd in de verschillende perspectieven en we nodigen je graag uit om in te bellen dat kan door tijdens de uitzending te bellen naar 020 – 471 42 91.

In de eerste twee afleveringen gaan we het hebben over religie thuis. We willen het met luisteraars en gasten hebben over geloven ten tijde van corona. Maar ook over het volgen van religieuze live streams en wat doet het voor de geloofservaring dat handenschudden en omhelzen tijdens diensten niet meer mag uit veiligheid? Maar ook gaan we dieper in op het geloof thuis. Zijn er- dagelijks- speciale(bijvoorbeeld lezen, bidden, lofprijzing, kaars aansteken, enz.) handelingen en is thuis ook een plek waar je met anderen samenkomt om te aanbidden of praten?

De radio show ‘Een ander perspectief’ van Imagine IC is vanaf 5 oktober 2020 elke eerste maandag van de maand te horen op mArt Radio van 19.00 uur tot 20.00 uur.

De live uitzending gemist? We verzamelen alle uitzendingen op de volgende pagina dus luister hier terug.

Mee luisteren kan via mArt Radio:

Of via een van de volgende mogelijkheden:

FrequentiesmArt Radio is bijna overal in het land te beluisteren. En wel via: de kabel via 105.5 MHz en de ether via 107,9 MHz
DigitenneRadio mArt is via Digitenne te beluisteren bij ‘radio’
Digitale tv / radioKPN interactieve tv: kanaal 1125
XS4ALL: 986
IPTV: 2031
Ziggo: kanaal 1364
Salto live
DAB+Binnen DAB+ kun je NIET Radio mArt selecteren. DAB+ is radio luisteren via een digitaal signaal. Hiermee kun je overal in Nederland zonder ruis radio luisteren zonder opnieuw af te hoeven stemmen.
Online luisterenWanneer je via een internetradio of via bijvoorbeeld iTunesVLC of Winamp naar Radio mArt luistert kun je de volgende links gebruiken.
https://cc5.beheerstream.com/8380/stream
AppBinnenkort beschikbaar voor de mobiele app voor iOs en Android.
SpotifyRadio Mart is ook op Spotify te vinden. Hier zullen we de nieuwste muziek van Radio Mart met je delen.
TuneInLuister naar Radio Mart via TuneIn
Geplaatst op
Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerd

Agenda
woensdag 30 juni 2021 –
donderdag 1 juli 2021

Pilot – Keti Koti scholenontbijt

Een ander perspectief lokale media uitzending van Imagine IC live uit Egeldonk
Agenda
maandag 1 maart 2021

1 maart 2021: Luister live naar Een ander perspectief over lokale media

16 jun 2020

(Thuis) Werken bij Imagine IC: Mischa “Stage lopen vanaf de keukentafel”