Een ander perspectief: de nieuwe radio show van Imagine IC

Na het suc­ces van de verza­mel­bi­jeenkom­sten via de radio tij­dens de coro­na peri­ode waarin het huis van OBA Imag­ine IC op het Bijlmer­plein 393 dicht moest, gaat Imag­ine IC vanaf okto­ber verder met radio mak­en met een eigen show!

Imag­ine IC zal vanaf okto­ber elke eerste maandag van de maand bij Radio Mart tussen 19:00–20:00 een radioshow genaamd ‘een ander per­spec­tief’ pre­sen­teren. In deze maan­delijkse uitzend­ing gaan we in gesprek met mensen in Ams­ter­dam Zuidoost ron­dom thema’s die hier spe­len. We zijn zeer geïn­ter­esseerd in de ver­schil­lende per­spec­tieven en we nodi­gen je graag uit om in te bellen dat kan door tij­dens de uitzend­ing te bellen naar 020 — 471 42 91.

De radio show ‘Een ander per­spec­tief’ van Imag­ine IC is elke eerste maandag van de maand te horen op mArt Radio van 19.00 uur tot 20.00 uur.

De live uitzend­ing gemist? We verza­me­len alle uitzendin­gen op de vol­gende pag­i­na dus luis­ter hier terug.

Mee luisteren kan via mArt Radio: 

Of via een van de vol­gende mogelijkheden: 

Fre­quen­tiesmArt Radio is bij­na over­al in het land te beluis­teren. En wel via: de kabel via 105.5 MHz en de ether via 107,9 MHz
Dig­itenneRadio mArt is via Dig­itenne te beluis­teren bij ‘radio’
Dig­i­tale tv / radioKPN inter­ac­tieve tv: kanaal 1125
XS4ALL: 986
IPTV: 2031
Zig­go: kanaal 1364
Salto live
DAB+Bin­nen DAB+ kun je NIET Radio mArt selecteren. DAB+ is radio luis­teren via een dig­i­taal sig­naal. Hier­mee kun je over­al in Ned­er­land zon­der ruis radio luis­teren zon­der opnieuw af te hoeven stemmen.
Online luis­terenWan­neer je via een inter­ne­tra­dio of via bijvoor­beeld iTunesVLC of Winamp naar Radio mArt luis­tert kun je de vol­gende links gebruiken.
https://cc5.beheerstream.com/8380/stream
AppBin­nenko­rt beschik­baar voor de mobiele app voor iOs en Android.
Spo­ti­fyRadio Mart is ook op Spo­ti­fy te vin­den. Hier zullen we de nieuw­ste muziek van Radio Mart met je delen.
TuneInLuis­ter naar Radio Mart via TuneIn
Geplaatst op
Delen

Gerelateerd

Geen zoekresultaten gevonden.