Imagine IC gaat voor erfgoeddemocratie

Project: SHEBANG

Verzamelen

Kick-off Not Yet SHEBANG

Op 14 juni 2019 presenteren we Not Yet SHEBANG in LOLA Bae. Op dezelfde dag gaat ook LOLA Bae officieel open. Met Not Yet SHEBANG sorteren Imagine IC, CBK Zuidoost en Bijlmer Parktheater voor op SHEBANG. Een hybride cultuurhal die wij samen ontwikkelen — een laboratorium voor kunst, theater, erfgoed en veel meer. SHEBANG wordt een werk- en presentatieplek in één, waar, onder regie van de initiatiefnemers, verschillende artistieke disciplines, creatieve processen en grootstedelijke publieken samen komen om te reflecteren op het verleden en de toekomst van de samenleving.

Tijdens de kick-off van Not Yet SHEBANG vormt de sculptuur ‘Kopro Beki’ van beeldend kunstenaar Charl Landvreugd het middelpunt. Wat roept dit beeld op aan associaties bij makers en kijkers? Met uiteenlopende performances  worden betekenissen onderzocht en reacties gegeven door onder anderen theatermaker Guillermo Blinker, trompettist Bermima Amo en koto-kleedsters Eugenie Falix en haar tante Alice Wijngaarde. De twee laatste geven een workhsop traditioneel “Kleding Stijven’’. Deze workshop verwijst naar de opening van Saya en Koto: lagen van stof en van tijd op 23 juni bij Imagine IC.

SHEBANG en Not Yet SHEBANG Amsterdam Zuidoost Imagine IC Bijlmerpark Theater en CBK Zuidoost

PROGRAMMA vrijdag 14 juni 2019

17:00 bij LOLA Bae / Not Yet SHEBANG

Hettenheuvelweg 16, Amsterdam

17:00 Officiële opening van LOLA Bae door Tanja Jadnanansing en Jerry Afriyi
17:30 Openingsprogramma Not Yet SHEBANG rond Kopro Beki van Charl Landvreugd met Guillermo Blinker, Bermima Amo, Eugenie Falix en Alice Wijngaarde
18:00 Open office: workshops, talks, tasting, party & drinks on different floors
20:30 After party

Tot dan!

RSVP via het Facebook event
Blijf op de hoogte van de (nieuwe) programmering