Nieuwe stagiaire: Cajune

In april begon eerstejaars Johan Cruyff College studente Cajune Calmez een marketingstage bij Imagine IC. Cajune, een groot handbaltalent, is goalie bij VOC Amsterdam en werd dit weekend landskampioen. Cajune vertelt over haar eerste maand bij Imagine IC.

Nieuwe stagiaire Cajune
Nieuwe stagiaire Cajune

Hoe ben je bij Imagine IC terecht gekomen?
Ik hoorde voor het eerst van Imagine IC toen Martin van Engel een presentatie kwam geven op mijn school. Ik was direct enthousiast en vroeg na afloop naar zijn contactgegevens.

Hoe is je eerste maand bevallen?
In mijn eerste dagen heb ik me voornamelijk ingelezen in de organisatie. Het was interessant om het ondernemingsplan te lezen. Daarna heb ik de site goed bekeken en adviezen voor verbeterpunten gegeven. Gelukkig zijn die opgepakt.

Wat zijn je werkzaamheden tot nu toe?
Ik loop hier momenteel 4 dagen in de week stage als assistent medewerker communicatie. Dit houdt in dat ik me bezig houd met eigenlijk alles dat betrekking heeft tot zowel interne als externe communicatie.

Wat valt je op?
Dat alle werknemers binnen Imagine IC veelzijdig zijn. Ze voeren meerdere functies of werkzaamheden uit.

Hoe gaat de combinatie topsport en studie jou af?  
Het is druk, veel trainen en daarnaast nog een baantje bij Bakkerij Bart. Gelukkig heb ik flexibele lestijden en docenten. Zodoende heb ik voldoende tijd en ruimte om mijn sport te beoefenen.

En heel cliché: wat vind je minder?
Het feit dat ik best lang moet reizen. Ik kom per bus uit Almere Haven.

Laten we samen de toekomst inkijken. Over 3 maanden….
Heb ik hopelijk enorm veel  bijgeleerd qua communicatie binnen/buiten het bedrijf.

Geplaatst op
Delen

Gerelateerd

Geen zoekresultaten gevonden.