Imagine IC is verhuisd

Imagine IC verhuist in 2017 naar Bijlmerplein 393. Dit is het voormalige belastingkantoor gelegen in het hart van de Amsterdamse Poort. Imagine IC gaat hier samenwonen met OBA Bijlmer en programmeert vanaf volgend jaar haar activiteiten op de boekenvloeren van OBA Bijlmer en andere OBA vestigingen door de hele stad. 

Waar kunt u Imagine IC in de tussentijd vinden?
Van dinsdag 3 januari 2017 tot begin maart 2017 houdt Imagine IC tijdelijk kantoor in OBA Reigersbos aan Rossumplein 1. Wij zijn daar gewoon bereikbaar per mail en telefoon.

Wat gebeurt er met het Buurtarchief Bijlmer Meer, Vitrine van Zuidoost?
De verhuizing en verbouwing hebben tot gevolg dat Buurtarchief Bijlmer Meer, Vitrine van Zuidoost van 19 december tot de opening van ons nieuwe huis niet toegankelijk is. In de tussentijd gaan we door met onze verzamelevents. Ook zullen wij in het nieuwe jaar een vitrine inrichten over 40 jaar buurttheater in het Bijlmerparktheater.

Wanneer is de nieuwe vestiging geopend?
Medio januari 2017 starten wij met de verbouwing van de nieuwe locatie. Vanaf begin maart is de nieuwe vestiging met een nieuw buurtarchief weer open voor publiek. Eind maart 2017 bent u van harte welkom tijdens de feestelijke opening van onze gezamenlijke vestiging met OBA Bijlmer. Houd onze activiteiten in de gaten via Facebook en www.imagineic.nl.

Wij vertrouwen erop dat we u hiermee voldoende hebben geïnformeerd en kijken er naar uit om u vanaf maart 2017 te verwelkomen in ons nieuwe huis aan Bijlmerplein 393.

Met vriendelijke groet,

het team van Imagine IC

Imagine IC is verhuisd
Imagine IC is verhuisd

Geplaatst op
Delen

Gerelateerd

Geen zoekresultaten gevonden.