Even voorstellen: nieuwe stagiaires Maurilla en Juliette

Zoals je misschien op social media gezien hebt, namen we onlangs afscheid van onze drie stagiaires, Maxime, Margot en Donnie. Maar het duurde niet lang voordat de nieuwe stagiaires alweer begonnen, want inmiddels zijn Maurilla en Juliette begonnen, ze stellen zich graag even voor:

nieuwe stagiaires
nieuwe stagiaires

"Goedenmiddag!
Ik ben Maurilla (links op de foto) en ben een van de nieuwe stagiairs bij Imagine IC. Ik studeer Publieksgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en zal komende maanden twee dagen in de week bij Imagine IC aanwezig zijn om mijn stage te vervullen. Ik zal tijdens deze stage voornamelijk bezig zijn met onderzoek naar interessante organisaties in het buitenland die vergelijkbaar werk doen als Imagine IC."

"Hi, ik ben Juliette (rechts of de foto) en zit in mijn afstudeerjaar aan de Reinwardt Academie, waar ik Cultureel Erfgoed studeer. Tot juni zal je mij vinden bij de educatie afdeling van Imagine IC waar ik mijn afstudeerstage doe. Tijdens mijn stage ga ik een educatief programma voor het voortgezet onderwijs ontwikkelen."

Geplaatst op
Delen

Gerelateerd

Geen zoekresultaten gevonden.