HBO/WO

Voor hbo en wo studenten heeft Imagine IC een vakinhoudelijk programma ontwikkeld. De onderwerpen maken wij graag in overleg met de docent. Het programma is geschikt voor studenten van de Reinwardt Academie, Erfgoedstudies, Antropologie, Publieksgeschiedenis en Culturele & Maatschappelijke Vorming.

HBO/WO

Voor hbo en wo studenten kunnen wij een vakinhoudelijk programma aanbieden. De inhoud bepalen wij graag in overleg met de docent.

Thema’s waarvoor u bij ons terecht kunt zijn: erfgoeddemocratie, de Bijlmer als Utopisch modernistisch woonconcept, de komst van nieuwe Nederlanders in de jaren 70 en verder, de Bijlmervliegramp, de stedelijke- en demografische vernieuwing van de Bijlmer  en de meest recente discussies over gentrificatie. Verder gaat ons verhaal over het erfgoed  van deze buurt waarbij we kijken naar representatie, zelfredzaamheid en zelfmaakbaarheid van samenleven in een stedelijke omgeving als deze.

Ons programma is geschikt voor studenten van o.a. de Reinwardt Academie, Erfgoedstudies, Antropologie, Publieksgeschiedenis en Culturele & Maatschappelijke Vorming.

Neem contact op met educatie@imagineic.nl voor meer informatie of om te boeken. Het boekingsformulier kan ook online ingevuld worden:

  Over welke workshop/rondleiding wilt u meer informatie?*
  POVOMBOHBO/WOAnder groepsbezoek

  Datum bezoek

  Aantal leerlingen

  Naam school*

  Straat en huisnummer

  Postcode en plaats

  Contactpersoon

  E-mail contactpersoon*

  Tel. contactpersoon*

  Toelichting*

  Delen