Jubileumseminar: Let’s Talk Listening

Datum
maandag 11 november 2019
Tijd
09:30
- 17:00 uur
Locatie

Imagine IC, Bijlmerplein 393, Amsterdam Zuidoost

Kom langs en luister mee!

Al 20 jaar werkt Imagine IC aan de ontwikkeling van 'erfgoeddemocratie'. Omdat erfgoed vertelt wie we samen zijn, heeft iedereen daarin een stem. Het continue onderhandelingsproces van erfgoedvorming omvat uiteenlopende en zelfs contrasterende stemmen. Maar waar de aandacht uitgaat naar het uiten van meerdere meningen en standpunten, blijkt de werking van luisteren vaak onderbelicht.

Tijdens ons jubileumseminar zullen we dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken – ook buiten de erfgoedsfeer- benaderen. ’s Ochtends spreekt keynote Leah Bassel (Universiteit van Roehampton) over de politieke betekenis van luisteren in een democratiseringsproces en gaan we een gesprek aan over erfgoeddemocratie met professionals uit binnen- en buitenland. De middag biedt een verrassende verscheidenheid aan workshops waarin je luistervaardigheden op de proef worden gesteld.

Workshops: Huisgeluid; Dialogue in armed conflict; Soundtrackcity; The Social Sorting Experiment; Roadburn Festival; Emotion Networking

Datum:      maandag 11 november, 09:30-16:30 uur
Locatie:     OBA Imagine IC, Bijlmerplein 393
Tickets:     €25 incl. lunch en workshops, tickets nu beschikbaar!

More information
*The morning programme and a selection of the afternoon workshops will be held in English

Datum
maandag 11 november 2019
Tijd
09:30
- 17:00 uur
Locatie

Imagine IC, Bijlmerplein 393, Amsterdam Zuidoost

Delen

Gerelateerd

Geen zoekresultaten gevonden.