SHEBANG

Imagine IC werkt samen met het Bijlmerpark Theater en CBK Zuidoost aan SHEBANG; een hybride cultuurhal in de Bijlmer. Samen al 60 jaar ervaring op het gebied van programmering met én autonome kwaliteit én breed publieksbereik. Elke instelling heeft een eigen kerndiscipline: erfgoed, podiumkunst, beeldende kunst.

SHEBANG brengt theater, erfgoed, literatuur, beeldende kunst, dans en muziek samen in Amsterdam Zuidoost. Zowel gemaakt door jonkies als door doorgewinterde meesters: alle mogelijke makers kunnen elkaar hier begeesteren. Het is een lab voor samenwerking kriskras door de generaties en de kunsten heen. Denk aan een operadiva plus jonge danser en kunstenaar die het thema Afro-futurisme te lijf gaan. SHEBANG wordt een productiehuis waar ook het publiek welkom is.

SHEBANG wordt een werk- en presentatie plek in één, waar, onder regie van de initiatiefnemers, verschillende artistieke disciplines, creatieve processen en grootstedelijke publieke samen komen om te reflecteren op het verleden en de toekomst van de samenleving.

Op dit moment formuleren we de plannen, maar we hebben goede hoop dat via een combinatie van culturele en stedenbouwkundige budgetten het idee zal worden uitgevoerd en een nieuwe permanente plek wordt gerealiseerd in het culturele ecosysteem van de Bijlmer.

SHEBANG en Not Yet SHEBANG Amsterdam Zuidoost Imagine IC Bijlmerpark Theater en CBK Zuidoost
SHEBANG en Not Yet SHEBANG Amsterdam Zuidoost Imagine IC Bijlmerpark Theater en CBK Zuidoost

Not Yet SHEBANG

Met Not Yet SHEBANG sorteren Imagine IC, CBK Zuidoost en Bijlmer Parktheater voor op SHEBANG.

Op 14 juni 2019 presenteerde we Not Yet SHEBANG in LOLA Bae. Lees hier meer.

Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Alles over dit project

Not Yet SHEBANG Charl
Agenda
woensdag 1 januari 2020 -
donderdag 1 oktober 2020

Tijdelijk gesloten /Not Yet SHEBANG (doorlopend nieuwe activiteiten)

Kick-off Not Yet SHEBANG not_yet_shebang
SHEBANG

Dagelijks Leven

Kick-off Not Yet SHEBANG