Tickets voor Black Achievement Month Gespreksstof: Saya en koto zijn te nu te koop, klik hier!

Nieuws

2 nieuwe vacatures bij Imagine IC

Op dit moment hebben we twee openstaande vacatures bij Imagine IC voor de nieuwe functies ‘teamondersteuner’ en ‘bedrijfsvoering’. Reageren kan tot en met 18 augustus 2019. Vragen kun je voor 12 augustus mailen naar kantoormanager@imagineic.nl; dan bellen of mailen we je in de week van de 12e. De sollicitatiegesprekken worden gepland tussen 26 augustus en 6 september 2019.

Staat er geen geschikte vacature tussen? We hebben regelmatig vacatures bij Imagine IC. Volg ons op LinkedIn of houd deze pagina in de gaten.

Vacature: Teamondersteuner

 

We zijn op zoek naar een teamondersteuner (v/m/x); een nieuwe functie voor 16 tot 24 uur per week. Hou jij ervan te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Dat collega’s dankzij jou hun werk goed kunnen doen? Blijf je rustig als alles tegelijk moet gebeuren? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en in te springen daar waar nodig?
De teamondersteuner van Imagine IC is het kloppend hart van ons kantoor. Een rustpunt in alle drukte en een spin in het web van de dagelijkse praktijk.

Lees hier de volledige vacature.

 

Vacature: Bedrijfsvoerder

We zijn op zoek naar een bedrijfsvoerder (v/m/x); een nieuwe functie voor 16 tot 24 uur per week. Heb jij hart voor zaken én cultuur? Heb je een opleiding en/of ervaring op gebied van bedrijfsvoering? Kun je goed samenwerken én zelfstandig? Durf je beslissingen te nemen? Houd jij koers in een hectische omgeving en ben je flexibel?

De beoogde bedrijfsvoerder bij Imagine IC is de rechterhand, ondersteuner én vervanger van de directeur inzake de facilitaire, financiële en personele bedrijfsvoering.

Lees hier de volledige vacature.